Proiect

Grădinița Tesori - website

Cover proiect Website Grădinița Tesori
Client Tesori
An 2019
Serviciu Website
01 —

Website without visitors is like a ship lost in the horizon.

Educația preșcolarilor este un subiect dificil pentru părinți. Complexitatea deciziei de a educa un copil în sistemul de stat sau în cel alternativ este foarte mare. Poate fi chiar cea mai importantă decizie din viața familiei. Site-ul unei grădinițe care livrează educație alternativă devine, în acest context, ghidul în alegerile părinților iar acesta este menit să răspundă la cele mai importante întrebări.

02 —

What separates design from art is that design is meant to be... functional.

Am creat  “tărâmul magic Tesori”, un tărâm în care experiențele celor mici sunt prezentate așa cum au loc. Inspirația noastră vine din bucuria pe care am lăsat-o să se expună în paginile site-ului. În completare am folosit detalii despre organizare, învățători și valorile unuia dintre cele mai apreciate sisteme de învățământ din lume.

03 —

Web design is not just about creating pretty layouts.

Am creat un site care să fie atât apreciat de copii, cât și de părinți. El se dorește a fi o sursă de inspirație atât pentru noi înscriși, cât și pentru cei actuali. Grafica este ludică, pentru că nimeni din universul Tesori nu își pierde inocența copilăriei. Ne-am propus să păstrăm pentru cât mai mult timp acest sentiment și să îl împrumutam celor care intră în contact cu Universul nostru.